Crowdfunding met 6% rente!

In de media heeft u vast gelezen dat het gebruik van de camper enorm aan het toenemen is. Of tijdens uw vakantie heeft u gemerkt dat er veel campers bij de weg zijn.
Steeds mensen ervaren de vrijheid die het reizen met de camper met zich meebrengt.

Wij zijn als P&M Camperverhuur in de bijna 10 jaar dat wij actief zijn, mede dankzij jullie, een begrip in de verhuurmarkt geworden. Wij hebben niet als doel de grootste verhuurder van het land te worden, maar we willen de gezelligheid en betrouwbaarheid van ons familiebedrijf behouden.

Wij willen ons verhuuraanbod daarom verder uitbreiden tot maximaal 8 campers en daar zijn wij geld voor nodig. Dat geld willen wij via crowdfunding ophalen. Het doel voor dit jaar is om € 250.000 op te halen. Wij zoeken daarom investeerders die minimaal € 10.000 willen inleggen. Als vergoeding ontvangt u 6% rente op jaarbasis, welke eenmaal per jaar achteraf wordt uitgekeerd.

Om u als investeerder zekerheid te geven, sluiten wij met u een leningovereenkomst en een pandrechtovereenkomst af.

Heeft u interesse in ons crowdfunding project neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier op deze website in, om een persoonlijke afspraak te maken. Wij vertellen u er graag meer over.

Scroll naar boven